Something New!

01:59


Hai la labu.. hai la labi.. 
Sedar tak sedar dah lebih 3 bulan dah rasanya kita ber'pkp' di rumah. We start pkp this year (2021) - 18 march. Sekarang dah end july dah.. cases still alarming. ๐Ÿ˜•

Since dah lama sangat duduk dirumah ni. Seriously kita boring kan buat benda yang sama?
Myself sebenarnya dah burst out jugak haritu... few time, angkat penyapu je, feel wanna cry. 
Walaupon pepagi buta, dikala budak-budak masih tido kan. Niat di hati nak kemas rumah. Tapi lepas tu rasa nak menjeritttt .. FEED UP!! 
Sebelom tido aku dah kemas, bangun tido aku menyapu.. aduhhh stress! 
tak kira lagi nak kena pikir nak masak breakfast lagi kan.. nampak simple tapi semua tu guna otak dan tenaga tau! 
Penah sekali tanya hubby, agak-agak bila la eh boleh keluar dr bilik tido, turun tangga.. a buffet of breakfast disediakan. pilih je nak makan apa? Ya allah, lebih-lebih nikmat lak biar je pinggan atas meja kan. Tak perlu nak angkat, cuci pinggan, sapu makanan-makanan yg tertumpah bawah meja lagi. (see bertapa stress mak tambah-tambah nak kemas๐Ÿ˜‚)

So i need to change my routine..kemas rumah, masak... PDPR..tukar pampers.. semua perkara sama je kan setiap hari.
I need to change..need something new and adventure!
Not saying benda-benda tu tak nak buat.. still have to do. (gila kau tak mau tukar pampers - boleh pengsan satu rumah nanti๐Ÿ˜‚)

Well.. just need to learn/ do something new.
Benda yang simple...and not much of time consume - maklum la minions kat rumah ni dah bertambah ye. Nanti saya update.

As a start, bought myself a cross-stiches Minion from spotlight.- baru 20% buat. Slow but sumthing new right.
then.. secondly. saya update myblog!! hahahahha
Banyak sangat benda nak cerita.. tapi tak tercerita pon kan.InyaAllah will try to keep it posting something.

ok got to go.. my minions dah panggil nak bermain kat luar.
Btw, we received a good news yesterday.. a new product is coming soon.
product yang confirm korang kena sorok dari anak-anak..


Fa-Da.. Super immunity Gummies for kids.


My minions love it very much! 
Its from elderberry.. Flavour berries.. 
Shape pon gummie bear.. Who doesnt love it kan?
Jangan kata budak... mak budak pon curi-curi makan. ๐Ÿ˜Ž

Good news its.. dengar-katanya its coming in August!
Yeahhh.... cant wait! 
Share with you soon okay.



*These statement have not been evaluated by the FOOD and Drug Administration. These products are nit intended to diagnose, treat,cure or prevent any disease.. Penghantaran product Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. Pengedar Shaklee Melawati berminat nak beli product Shaklee? Berminat nak JOIN AHLI Shaklee? Nak makan vitamin Shaklee secara PERCUMA? Email: ssarah.hussain@gmail.com. Call/Whatsapp:012-9188995.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

My Insta